Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

Om HDDPRICE.NO

Firmaets navn ROBERT COMPUTER HARDWARE LTD. Det britiske hovedkvarteret 2nd Floor College House, 17 King Edwards Road, Ruislip, London, Storbritannia, HA4 7AE.
Ordrer sendt fra Tyskland
Hvis du vil komme i kontakt med oss, vennligst send en e-post til sales@hddprice.no Med saken og kontaktopplysningene, kontakter vi deg så snart som mulig.

Bestilling

Når du har fullført bestillingen, vil en bestillingsbekreftelse bli sendt til e-postadressen din. I bekreftelsen finner du all informasjon om produkter, pris, fakturering og leveringsadresse.
Hvis det oppstår feil i bestillingsbekreftelsen, vennligst kontakt oss med e-post til sales@hddprice.no.

Leveranse

Vanlige leveringstider er 12-17 dager. VIKTIG! Bestillinger som blir levert i helgen, blir sendt tidligere enn den neste mandagen.
Dersom forsinkelser oppstår (utan oss å varsle deg om lengre leveringstider), vennligst kontakt oss på: e- postadresse: sales@hddprice.no

Priser

Vi forbeholder oss retten til prisendringer forårsaket av prisendringer fra leverandøren, prislistefeil og unøyaktigheter på grunn av uriktige opplysninger og forbeholder seg retten til å justere prisen. ed

Angrerett

Når du kjøper varer på nettstedet, har du som kunde en lovbestemt 14 dagers tilbaketrekkingsrett, som gjelder fra det tidspunkt du har mottatt en vare du har bestilt.

5.1 Ved utøvelse av din angriprett:
Du må si at du er lei deg. Meldingen må sendes til oss sales@hddprice.no. I meldingen din skal navn, adresse, e-postadresse, ordrenummeret og varene gjelder for å være tydelig identifisert.
Du må returnere produktene til oss umiddelbart og senest innen 14 dager etter tilbakekallingen.
Du er ansvarlig for returnering, levering og stilling av produktene ved returnering, produktene skal derfor leveres godt emballert og i originalemballasjen.
Hvis produktet er aktivert, men du ikke lenger trenger produktet, vi ikke godtar full refundering aktiverte brukte produkter vil kreve en returgebyr på 40 %, som betyr at du bare kan få tilbakebetaling på 60 % av ordreprisen,

Uåpnede produkter vil få 100 % tilbakebetaling. og vi forbeholder oss retten til ikke å få full refundering eller tilbakebetaling for skader på harddisk forårsaket under kundens returprosess .. Ikke lag

5.2 Opkallingsretten får ikke anvendelse dersom
Produkter som er forseglet (forseglet) av helse- eller hygieneårsaker, og der forseglingen er brutt av deg.
Produkter som har karakter av forseglet lyd- eller bildeopptak og der forseglingen brytes av deg.
Tilpasset produkt som er skræddersyet spesifikt for deg eller har en tydelig personlig touch som passer dine ønsker.
Tjenester er fullført og dersom du uttrykkelig har samtykket til å begynne tjenesten uten å trekke rett.
Produkter som raskt kan forringes, for eksempel mat.
Antall aviser eller tidsskrifter.

For mer om rett til å trekke tilbake, se.

Påstander og klager

Vi inspiserer alle produkter før de blir sendt til deg. Dersom produktet fortsatt er skadet eller feilaktig transportert når det kommer, forplikter vi oss til å: i samsvar med gjeldende forbrukervernlovgivning, å rette opp feilen uten kostnad.
Du må alltid kontakte oss for godkjenning før du returnerer et defekt produkt.
Klager skal sendes umiddelbart etter at mangelen er påvist.

6.1 Hvordan går du videre med en klage?
Alle feil og feil må alltid rapporteres til sales@hddprice.no Se hvor du oppgje navn, adresse, e- postadresse, ordrenummer og en skildring av feilen.
Hvis vi ikke kan rette opp feilen eller levere et lignende produkt, refunderer vi deg for det defekte produktet i samsvar med gjeldende forbrukervernlovgivning. Vi er ansvarlige for returfrakt i tilfelle godkjente klager.
Vi forbeholder oss rett til å avvise en klage dersom det viser seg å være et produkt som ikke er defekt i samsvar med gjeldende forbrukervernlovgivning. For klager følger vi retningslinjene til Klageinstansen, se arn.se.

Erstatningsbegrensning

Vi påtar oss ingen ansvar for indirekte skader forårsaket av produktet.
Vi påtar oss ingen ansvar for forsinkelser/feil på grunn av omstendigheter utenfor firmakontroll (Force Maj) ) Disse forholdene kan for eksempel være arbeidskonflikter, brann, krig, myndighetsbeslutninger, redusert eller ikke-eksisterende leverandør.
Dessuten påtas det ikke noe ansvar for endringer i produkter/produktegenskaper, som er endret av respektive leverandør og andre faktorer utenfor vår kontroll.

Produktinformasjoner

Vi reserverer for eventuelle typografiske feil på denne nettsiden og endelige salg av produkter. Vi garanterer ikke at bildene gjengir det nøyaktige utseendet på produktene, siden det kan være en viss fargeforskjell avhengig av skjermen, fotokvalitet og oppløsning. Vi gjør alltid vårt beste for å avsløre produktene så nøyaktig som mulig.

Informasjon om informasjonskapsler

I henhold til loven om elektronisk informasjon må besøkende på et nettsted underrettes om dette av hensyn til privatlivet.